مژده

بالاخره خبر به وبسايت انگليسي بي بي سي هم رسيد. خيلي خفنه به نظر من. بهترين خبري بود که ميتونستم بشنوم. الان که دارم مينويسم اين رو صفحه ي اولش هم هست. اينطوري هزاران هزار نفر پيغام ما رو ميشنوند و در باز ميشه براي ساير خبرگزاري ها که خبر رو مخابره کنند.

نکته ی مهم: الان که خبر مثل نقل و نبات داره پخش میشه یه کار مهم باید انجام بدیم و اون هم پیشگیری از اقدام مشابه عربها است. با اینکه بعید میدونم از پس همچین کاری بر بیان ولی باز کار از محکم کاری عیب نمیکنه. اگه میتونید و از لینک دادنها خسته نشدید محض احتیاط یه لینک بدید به persiangulfonline.org با عبارت persian gulf یعنی اینطوری: persian gulf. یک بار بیشتر لازم نیست این کار رو بکنید و اگر تا به حال این کار رو یک بار انجام دادید دیگه لازم نیست. هر کدوم از این لینک ها که داده بشه به همون اندازه کار عربها رو برای بمباران خلیج فارس سخت تر میکنه.

درضمن، الان که خبر پیچیده و همه screenshot هم گذاشتند صلاح نیست صفحه ی اصلی رو عوض کنیم. یه دلیلی هم که باعث شد زود خبرش رو مخابره کنند شاید همین غیر متعارف بودن و بامزه بودن صفحه بود. ولی سعی میکنم امشب روی یک صفحه ی جدی تر کار کنم واز درون صفحه ی اصلی بهش لینک بدم، هر وقت ساخته شد. از شما هم خواهش میکنم فقط و فقط اگر اطلاعات دقیق و خوب درباره ی تاریخچه ی خلیج فارس و جزایر سه گانه به انگلیسی دارید یا مقاله ای جایی دیدید برام ایمیل کنید یا کامنت بذارید.

در ضمن پایین صفحه ی خبر و همچنین عکس این مطلب در یاهو نیتونید بهش رأی بدهید، اگر رای خوب بگیرد خبر بمب ما در صدر اخبار قسمت oddly enough قرار خواهد گرفت فکر کنم. عکسمون هم میاد بالا و آدم های بیشتری میبیننش. پس لطفا رای بدید اگه حوصله دارید.

در ضمن، خیلی جالبه که bbc و AFP خبر رو گزارش کردند ولی ایرنا و ایسنا و گویا حتی دو خط درباره اش هنوز ننوشته اند.

| | کامنت (14)

و باز هم بمب

مطلب علیرضا تمدن رو درباره ی شرکت نکردن "اساتید" در بمباران گوگلی خوندم. کاملا هم با او موافقم و خیلی ها که فکر میکردم لینک میدهند (دیگه از یه لینک دادن کار آسون تر وجود داره؟) این کار رو نکردند یا مثل کسایی که سعی کردن سو استفاده بکنند این وسط. ولی مطالب اینطوری کم نیستند و میشه راجع به اونا چیزای زیادی نوشت. من قصد ندارم راجع به اینها بنویسم. چون اصلا هدف من از این کار ایجاد اتحاد بود نه تفرقه.

میخواستم به دنیا (و به خودمون) ثابت کنیم که ایرانی ها، هر چقدر هم که با هم متفاوت باشیم و عقاید مختلفی داشته باشیم، باز هم یک سری مسائل پایه هست که حاضریم سر اون اختلافات رو کنار بذاریم و با هم کنار بیایم. مساله خلیج فارس هم یکی از معدود مسائلی هست که این قدرت رو داره همه ی ما رو متحد کنه. وقتی دیدم این مساله به مساله ی روز تبدیل شده، دیدم فرصت طلایی ای هست.

به نظر من هر باری که سر موضوع های اینچنینی دور هم جمع بشیم کمک میکنه که عقاید همدیگه رو هم بهتر درک کنیم. ببینیم که هر چقدر هم فرق کنیم، همه مون آدم هستیم و میتونیم درباره ی چیزی نظر مشترکی داشته باشیم. من الان شاید اون بسیجی ای که تو نظرخواهی تشکر کرده و گفته ارزش کار شما کمتر از جبهه رفتن من نبود رو خیلی بهتر از گذشته درک کنم. اون هم شاید از من یا شمایی که از خیلی لحاظ با اون فرق داریم کمتر بدش بیاد. به نظر من هیچ کسی نیست که از چنین ابراز همبستگی گسترده ای لذت نبره.

درباره ی کسانی که مخالفتشون رو از اول اعلام کردند، یا با بی اعتنایی از کنارش گذشتند هم باید بگم من کاملا به عقیده شون احترام میذارم.لزومی نداره تک تک افراد یک کشور سر یک موضوع اتفاق نظر داشته باشند. یه جورایی هم خوشحال هستم که حرکتمون بدون کمک اونها موفق شد. به نظر من بزرگترین و با شکوه ترین نمایش اتحاد بین وبلاگ نویسان از آغاز پدیده ی وبلاگ نویسی تا حالا سر این قضیه شکل گرفت و این اونها هستند که فرصت اینکه عضوی از این خانواده ی بزرگ و این حرکت به یاد ماندنی باشند رو از دست دادند. من به عنوان کسی که یکی از صدها و شاید هزاران نفری که یکی از اون لینک ها رو تو صفحه ام گذاشتم به کار خودم و کار هموطنانم افتخار میکنم و خوشحالم از اینکه بعد ها میتونم بگم من هم در این کار نقشی داشتم. وقتی این همه آدم تصمیم بگیرند کاری رو انجام بدهند به کمک "اساتید" هم احتیاجی نخواهند داشت.

| | کامنت (8)

بمب ایرانی


مقاله ی انگلیسی ام که احتمالا فردا تو روزنامه ی دانشگاه چاپ میشه. البته از من خواستند یک کم تغییرش بدم و از حالت خبری در بیارمش و بیشتر شخصی اش کنم چون تو قسمت عقاید (opinions) قراره چاپ بشه. اونی که فردا چاپ خواهد شد کمی با این فرق میکنه. لوگوی گوگل رو خودم تغییر دادم ولی اگه دوست دارید جایی ازش استفاده کنید مانعی نداره.

| | کامنت (14)

شرق و نهایت بی دقتی

روزنامه ی شرق دوباره امروز مطلبی درباره ی بمب گوگلی داره و حتی به خواننده ها هم گفته شما هم اگر میخواهید در بمباران شرکت کنید به فلان آدرس لینک بدهید. ولی در کمال تعجب یک آدرس کاملا جدید (که یا خودشون شاید درست کردند یا یکی از رفقای نویسنده و نویسنده هم شاید تحقیق کافی نکرده)که البته باز هم عین صفحه ی من رو کپی کرده است رو برای لینک دادن پیشنهاد کردن که با آدرسی که همه ی ما تا حالا استفاده کردیم فرق میکنه. لا اقل اگه صفحه ی جدید درست میکنید یه طرح جدید هم بدید! تازه تو همون مقاله نوشته شده البته ساختن و منفجر كردن بمب گوگلى احتياج به دقت فراوانى دارد چرا كه ممكن است بر اثر بى دقتى نتيجه معكوس به بار آورد!!!!

به هر حال، از این جور چیزا همیشه پیش میاد و کاریش هم نمیشه کرد. به صفحه ای که همه ی شما بهش لینک دادید هم دیگه با این همه لینک بعید میدونم ضربه ای وارد بشه، حالا هر چند تا وبسایت مقلد هم درست بشوند.

راستی، بازتاب هم یک خبر درباره ی بمب نوشته و اسم همه ی ما رو در واقع هکر گذاشته. خوب لابد خواننده پسند تره ولی هیچکدام از ما هکر نیستیم، آدم های معمولی هستیم و خرابکاری هم انجام ندادیم. با یه کار کاملا متمدنانه و غیر خشن یه حرفی رو زدیم. در ضمن لطفا اگه کسی خبر این موضوع رو هر کجا دیده یا شنیده کامنت بذاره لطفا که همه شون رو جمع کنیم یک جا.

| | کامنت (6)

خاطرات یک بمب گذار

با اینکه هنوز موقعیت بمب مون تثبیت نشده و طی روز ها و هفته های آینده هیچ پیش بینی راجع بهش نمیشه کرد، با توجه به اینکه الان دو روزه که مکان اول رو تو گوگل داریم فکر کنم بشه یه جورایی پیروزی حرکت رو اعلام کرد. برای همین تصمیم گرفتم که اتفاقاتی که رخ داد و کارهایی که انجام شد تا این حرکت موفق بشه رو اینجا بنویسم، چون کاری که کردیم بیشتر از فقط درست کردن اون صفحه و ول کردنش به امان خدا و تکیه کردن به لینک های ارزشمند شما بود.

البته این رو هم بگم که کماکان کسانی که هنوز لینک ندادند، اگر میخوان موقعیت صفحه مون رو تثبیت کنند خواهش میکنم با همون آدرس http://legofish.com/arabian_gulf.htm به arabian gulf لینک بدهند و در ضمن تا اونجا که میتونند در گوگل جستجو کنند و روی صفحه مون کلیک کنند.

و اما داستان بمب گذاری. همونطور که گفتم ایده ی اصلی رو تو نظرخواهی صبحانه خوندم، چند روز قبل از اینکه مطلب اولیه ام رو بنویسم. خیلی فکر خوبی به نظرم اومد و منتظر بودم یکی عملی اش کنه. ولی دیدم هیچکی قضیه رو جدی نگرفته. یه مطلب تو همین وبلاگ نوشتم و از وبلاگ دار های معروف (که دست کم میدونستم یکی دو تاشون اینجا رو میخونند) درخواست کردم که این کار رو شروع کنند، چون فکر میکردم اونطوری تاثیر بیشتری خواهد داشت و آدم های بیشتری استقبال خواهند کرد.

بازم خبری نشد (البته شاید فقط یک روز صبر کردم!) و این بار تصمیم گرفتم خودم شروع کنم. یه مطلب با توضیح کامل نوشتم. ولی اون موقع هنوز صفحه ی arabian gulf رو درست نکرده بودم. پیشنهاد کردم که برای بمب مون از وبسایت pesiangulfonline.org استفاده کنیم. این سایت متعلق به سازمانیه که سالهای سال است که داره برای حفظ نام خلیج فارس و جلوگیری از تحریف اون تلاش میکنه. اون موقع ولی تو سایتشون هیچ چیزی راجع به قضیه ی نشنال جئوگرافیک نوشته نشده بود و حتی صفحه ی اولش عکسی بود از خیابان ولیعصر و یک مقاله ی نامربوط دیگه (البته بعدا معلوم شد اونها هم سر این قضیه خیلی زحمت کشیده بودند و به خاطر مشکلات فنی نتونسته بودن وبسایت رو آپدیت کنند).

به هر حال، من اون سایت رو بهترین گزینه دیدم و یه ایمیل هم زدم به علیرضا تمدن و ازش خواستم که قضیه رو تو وبلاگش بنویسه. او هم استقبال کرد و مشغول نوشتن این مطلب شد. در همین حال از حسین هم خواهش کردم که لینک بده. حسین ولی گفت اون صفحه ی persiangulfonline.org گزینه ی خوبی شاید نباشه چون هنوز که هیچی ننوشته و معلوم هم نیست بنیوسند. پیشنهاد کرد که خودت یه صفحه درست کن و به اون لینک بدیم.

حالا من اون مطلب اول رو نوشته بودم و علیرضا هم داشت اون رو تو وبلاگش میذاشت. واسه همین اگه قرار بود صفحه ی خودم رو درست کنم باید ظرف چند دقیقه درستش میکردم وگرنه کلی آدم مطلب علیرضا رو میخوندند و به همون persiangulfonline.org لینک میدادن و بدتربن چیز اینه که بعد از اینکه خبر پخش میشه بخوای تغییر بدی چیزی رو.

خلاصه، چند دقیقه ای arabian gulf رو درست کردم و به تمدن هم گفتم آقا لینک عوض شده و لطفا این یکی رو بنویس.

خلاصه ... به لطف کسایی مثل علی تمدن و حسین و خورشید خانوم خبر به صورت خفنی پخش شد و خیلی ها شروع به لینک دادن و پخش کردن خبر کردند. علی خوشگذران هم شروع به آنالیز قضیه کرد و همه چیز داشت خوب پیش میرفت. بعد از روز اول متوجه شدیم که چند نفر دیگه هم دارن همین کار رو میکنند. با اینکه خیلی تاکید کرده بودیم همه باید به یک صفحه فقط لینک بدیم، با این حال بازم بعضی ها تصمیم گرفتند کار خودشون رو بکنند و بعضی ها هم دومین های جدید درست کردند. هیچ کدومشون هم حتی با من تماس نگرفتند که حد اقل حرکتمون رو هماهمنگ کنیم تا به حرکت اصلی ضربه ای زده نشه و لینک های این همه آدم به هدر نره.

تمام این مدت البته خیلی ها هم اشتباهی لینک میدادند و از عباراتی غیر از arabian gulf برای لینک دادن استفاده میکردند. برای همین دائم به وبلاگهای مختلف سر میزدم و اگر اشتباهی میدیدم از صاحب وبلاگ میخواستم که لطفا درستش کنه.

این وسط گوگل مادر مرده هم صفحه ی من رو crawl نمیکرد و واقعا داشت من رو جون به لب میکرد. علی هم که تمام مدت با من با یاهو در تماس بود و مثل خودم خیلی براش مهم بود که موفق بشیم تو تحمل این استرس شریک بود. مساله اینجا بود که مطمئن بودم صفحات وبلاگم دیر یا زود خزیده میشن ولی متوجه شدم صفحات ریشه ی سایتم هیچ وقت cache نشده اند و چون اون صفحه هم تو ریشه بود خیلی من رو نگران کرده بود. البته با این همه لینک بعید بود گوگل انقدر خنگ باشه که اون صفحه رو crawl نکنه ولی به هر حال نگرانی زیاد بود.

در همین حال یک دفعه متوجه شدیم که یکی از همون صفحه هایی که بعد از من درست شده بود در صفحه ی دوم جستجو جا گرفته ... و این در حالی بود که صفحه ی من حتی هنوز ایندکس هم نشده بود. دیگه واقعا بد بختی ای بود. یا باید صبر میکردم که صفحه ی من خزیده بشه (که معلوم نبود که کی و یا اصلا اگر بشه) و موقعیت خوب اون یکی صفحه ی جدید رو از دست میدادیم. یا اینکه باید از همه میخواستم که لینک ها رو عوض کنند به آدرس جدید، که از صاحب اون هم هیچ اطلاعی نداشتم. با علی داشتم مشورت میکردم و با روش دوم مخالف بودم فقط هم به خاطر اینکه مطمئن بودم عوض کردن آدرس و اینکه دوباره از مردم بخواهیم لینک رو عوض کنند حرکت رو میکشه. حتما همه رو دلسرد و ناراحت و حتی سردرگم میکرد. همینطوری این همه آدم به ما اعتماد کرده بودند و لینک داده بودند به یک صفحه ای و دیگه نمیشد ازشون انتظار داشت هی به حرف من گوش بدن.

خلاصه، اینجا حسین یه راهنمایی خیلی با ارزشی کرد. گفت که به جای اینکه به مردم بگی لینک رو عوض کنند صفحه ی خودت رو redirect کن با php به اون یکی صفحه و این کار همون نتیجه رو خواهد داشت. یه سری مشکلات سر انجام همین کار بود چون صفحه ی اصلی خودم php نبود ولی خوب باز با راهنمایی حسین و یک کم درس خوندن (!!) این کار رو انجام دادم. علی هم کماکان تمام این مدت از طریق یاهو با من قضیه رو دنبال میکرد و به اندازه ی خودم (اگر نه بیشتر) جوش میزد !!
در این حال علی یه مشکلی تو کد صفحه ی جدید (که هنوز نمیدونستیم صاحبش کیه) دیده بود که حدس میزد میتونه بعدا دردسر ایجاد کنه. خوشبختانه با استفاده از یه whois lookup تونستیم صاحب صفحه ی جدید رو - کاوه از ونکوور - پیدا کنیم و اون رو در جریان بزاریم. کاوه هم خیلی آدم ردیفی از آب در اومد و از اول کمال همکاری رو داشت و خودش هم معلوم بود کلی سرش میشه و پیشنهاد های خوبی هم داد.

خلاصه... دست به دعا بودیم کماکان برای خزیده شدن وبسایت من تا اون redirection تاثیرش عملی بشه. اواسط روز بعد بود که وقتی برای هزارمین بار گوگل رو سرچ کردم دیدم وبسایت اومده اول !!! کفم بریده بود فوری به علی گفتم و اون که از آمریکا جستجو میکرد هنوز صفحه چهاردهم بود. ولی جفتمون خبر اول شدن تو کانادا رو اعلام کردیم. از دوستام تو ایران و انگلیس هم مرتب آمار میگرفتم و هنوز اونجا اول نشده بودیم. بعد علی یه هو خبر داد آمریکا هم اول اومده و کم کم همه ی دوستام از کشور های مختلف خبر اول شدن صفحه رو میدادن. بعضی جا ها هم دوم بودیم!! خیلی هیجان انگیز بود، یه چیزی تو مایه های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا !!! حتی کسایی از چین یا ژاپن برای ایمیل میفرستادند با screenshot گوگل که نشون میداد صفحه ی ما اونجا مثلا اول یا دومه.

چند ساعت بعد دوباره نزدیک بود یه سکته ی ناقص بزنیم وقتی صفحه ی کاوه برای دقایقی از کار افتاد. احتمالا همون مشکلی که علی پیش بینی کرده بود اتفاق افتاده بود. ولی خوشبختانه فوری با هماهنگی کاوه تونستیم مشکل رو حل کنیم و صفحه دوباره بالا اومد و الان دیگه از نظر سرور مشکل خاصی نداریم.

هنوز فعل و انفعالات گوگل ادامه داره البته. بمب اصلی - صفحه ی من - علاوه بر بالا آوردن صفحه ی کاوه الان خودش هم تو گوگل پنجم شده. با crawl های بعدی خدا میدونه چی میشه، ولی بعید میدونم پایین بیافتیم.

این وسط البته بازم یه سری اومدن و کپی صفحه و یا صفحات مشابه درست کردن که واقعا دلیلش رو نمیدونم. حتی کسایی مثل خود persianblog.com که مطمئنم از تاثیر احتمالی منفی صفحه اطلاع داشتند حتی قبل از اینکه بمبون بترکه صفحه ای کپی صفحه ی ما رو درست کرده بودند. حتما همه قصد کمک دارند و از همه هم متشکرم ولی دیگه الان که بمب کار کرده دلیلی برای صفحه های مشابه نمیبینم.

حالا مهم تر از همه چی تشکر از تک تک کسایی هست که لینک دادند و مطلب رو تو وبلاگهاشون مطرح کردند. تعداد انقدر زیاده و هنوز تعداد دقیق رو هم نمیدونم ولی همه ی شما کار بینهایت بزرگی کردید و واقعا باید به حرکت عظیمی که انجام شد افتخار کنیم و از خودتون خوشحال باشید. من که از تک تک شما بینهایت تشکر میکنم و به داشتن همچین هموطن های با غیرتی افتخار میکنم.

حالا چی؟ حالا چند تا کار هست که باید ادامه بدیم:
1- با لینک های بیشتر و کلیک کردن بر اون صفحه موقعیت صفحه رو حفظ کنیم.
2- به خبرگزاری های مختلف اطلاع بدیم.
3- در فکر این هستیم که محتویات اون صفحه رو عوض کنیم و اطلاعات بیشتری توش بزاریم. میخوایم بگیم که چرا این خلیج اسمش خلیج فارسه یا چرا اون سه جزیره مال ما است. البته باید هم طراحی و هم محتوای صفحه خیلی ساده باشه. سعی میکنم روی این قضیه کار کنم و قبل از جایگزین کردن صفحه حتما با شما مشورت خواهم کرد.

باز هم خیلی ممنون از همه شما، بدون همتتون عمرا همچین حرکتی ممکن نبود نتیجه بده. کار بزرگی انجام دادید.

| | کامنت (39)

به گوش دنیا برسانیم


خوب حالا وقتشه که خبر رو به گوش همه ی دنیا برسونیم. به همین منظور علی زحمت کشید و ایمیل بیشتر خبرگزاری ها رو پیدا کرد. یه متنی هم با هم آماده کردیم. فقط کافیه این متن رو کپی پیست کنید و به آدرس همه شون بفرستید. دو دقیقه هم طور نمیکشه و من و علی این کار رو انجام دادیم. اگه از متن ما خوشتون نمیاد هم میتونید متن خودتون رو بنویسید. مهم اینه که خبرگزاری های خارجی هم این رو بفهمند و گزارش کنند. آدرس هایی که علی پیدا کرده و من کپی میکنم اینجا:

CNN: http://www.cnn.com/feedback/tips/
AFP: http://www.afp.com/english/afp/?cat=contact
BBC: http://news.bbc.co.uk/1/hi/talking_point/2804227.stm
Reuters: http://www.reuters.com/-helpSection.jhtml?p=contactUs (use contact editor)
Google News: news-feedback@google.com , source-suggestions@google.com
DW: http://www.dw-world.de/dw/contact/0,1412,266,00.html (scroll down and pick 'DW-Wold English for Dep.)
Wired.com:http://www.wired.com/news/feedback/mail/1,2330,5,00.html (check 'story pitch')
Washington Post: Here
NY Times: letters@nytimes.com
Guardian: editor@guardianunlimited.co.uk
Radio Farda: http://www.radiofarda.org/default.aspx#commentbox
IRNA: comment@irna.com
ISNA: http://www.isna.ir/news/khabar.asp
Webnevesht: http://webnevesht.com/contactform.asp
Emrooz: emrouznews@yahoo.com
Baztab: http://www.baztab.com/contact.php
Shargh: info@sharghnewspaper.com
این هم متن نامه:

Dear Sir/Madam;

I am writing to inform you about what I believe is an extremely newsworthy item.

Through the collaborative effort of thousands of Iranian bloggers, a google bomb has been successfully implemented to voice concerns over the growing use of the wrong term of 'Arabian Gulf' instead of the Persian Gulf in media.

If you search in google.com for the query 'Arabian Gulf', you will see that the first result is a page that we have set up to voice our protest against the use of this term.

What sparked this massive movement was National Geographic's decision in including the term 'Arabian Gulf' in their latest edition of the world Atlas as an alternative to Persian Gulf.

This caused a spontaneous protest which led to several online petitions and also successful implementation of the google bomb.

To view the petition with 31965 signatures so far, visit:
http://www.petitiononline.com/persian/petition.html

To see where the idea of the google bomb started, and also to read more about its concepts, look here:
http://legofish.com/weblog/000777.html

Thank you for your attention,

Sincerely

| | کامنت (14)

نبرد اول: کانادا دنیا تسخیر شد

اول خبرهای خوب. کانادا دنیا (فعلا) تسخیر شد! بمب گوگلی مون فعلاا داره کار میکنه و رتبه ی اول رو داره. باورتون نمیشه؟ این هم screenshot:

میتونید خودتون امتحان کنید. برید google.com و جستجو کنید برای arabian gulf و میتونید ببینید. حتی اگه میخواین خیلی حال کنید دگمه ی I'm feeling lucky رو فشار بدید!!
حالا چرا فقط کانادا؟ فکر میکنم چون گوگل مراکز اطلاعاتی متعددی داره در سراسر دنیا و فعلا فقط مرکز کانادا اش به روز شده و فقط کسایی که از کانادا جستجو میکنند نتیجه رو میبینند. این دو معنی داره: یکی اینکه کار ما هنوز تمام نشده. دیگری اینکه هنوز امکانش هست که وقتی بقیه ی مراکز اطلاعاتی هم به روز شدند و با هم هماهنگ شدند دوباره رنکینگ صفحه بره پایین. الان در یک حالت ناپایدار هستیم و نباید هنوز جشن بگیریم و تمرکزمون رو از دست بدیم. به این فعلا میتونید به عنوان یک موفقیت موقتی کوچیک نگاه کنید. فعلا همون کاری رو که تا حالا کردید ادامه بدین، من هم دارم با افراد مختلف مشورت میکنم و اگر دستورالعمل جدید و یا هر خبری بود به اطلاعتون میرسونم.
راستی کار مهمی که الان باید بکنید اینه که مرتب تو گوگل برای arabian gulf جستجو کنید و روی اون صفحه مون مرتب کلیک کنید.

تکمیل: الان دیگه ظاهرا تو بیشتر نقاط دنیا صفحه مون اول شده. مرسی از دوستایی که از کشور های مختلف تماس گرفتند و آپدیت دادند. هنوز ولی مساله رو تمام شده نمیدونم. گوگل دنیای دیوانه ای داره. صفحه ی اصلی من تازه همین چند ساعت پیش ایندکس شده و معلوم نیست چه تاثیری خواهد داشت ... فعلا میتونید از حالت کنونی لذت ببرید و به دوستانتون هم نشون بدید. ولی هنوز به هیچ وجه تموم نشده و یکی دو هفته طول میکشه تا نتیجه ی قطعی معلوم بشه. کاوه از ونکوور این وسط نقش مهمی داشت در ثبت کردن دومین جدید، بعدا مفصل درباره ی کارایی که کردیم مینویسم.فعلا زنده باد به همه ی شما.

جدید: متاسفانه یه مشکلی که علی از اول بهش اشاره کرده بود مثینکه گریبانگیرمون شده. دومینی که کاوه گرفته بود یک دفعه از کار افتاده، احتمالا فشار زیادی به سرورش اومده. با کاوه تماس گرفتم و منتظر جوابش هستم ... سعی خواهیم کرد مشکل رو هر چه زودتر درست کنیم.

آپدیت: فعلا مشکل رو حل کردیم.

گزارش لحظه به لحظه ی علی رو هم از جریانات امروز بخونید. تمام مدت با یاهو در تماس بودیم و شانس آوردیم تا حالا دو سه تا سکته ی ناقص نزدیم! در ضمن اونهایی هم که میخوان بدونند چطور میتونند کمک کنند مطلب اولیه رو با دقت بخونند.

| | کامنت (66)

صبر صبر تا پیروزی


دوباره سلام ... اول جوابیه ایمیلی که دیشب برای گوگل فرستادم و سوال کردم که وبسایت من کی crawl خواهد شد رو براتون میزارم :

Hi Pendar, Thank you for your note. Google's robots crawl the web on a regular cycle, indexing more than eight billion webpages. Because of the vast amount of data refreshed with each crawl, the update process is completely automated; as a result, we're unable to make manual changes for individual sites. New sites, changes to existing sites, and dead links will all be noted in the course of the next crawl, which will be completed soon. For further assistance, answers to some of Google's most frequently asked questions can be found at http://www.google.com/help/index.html Regards, The Google Team

پس به زودی سیکل بعدی crawl تکمیل میشه و نتیجه رو شاهد خواهیم بود. همونطور که گفتم نکته ی مهم اینه که مأیوس نشید و در عین حال عجله هم نکنید و دستپاچه نشید. کماکان به arabian gulf لینک بدید و صبور باشید.

| | کامنت (7)

الستون و بلستون.. گوگل بات مادر مرده رو برسون

همه چیز داره خیلی خوب پیش میره. مرسی از همه ی کسایی که لینک دادند. از کسایی هم که ندانند باز خواهش میکنم تنبلی رو بگذارند کنار و به arabian gulf با همون لینک http://legofish.com/arabian_gulf.htm لینک بدهند.

رادیو فردا همونطور که دیدید موضوع رو جدی گرفته. بقیه ی رسانه ها هم فکر کنم به زودی یه چیزایی درباره ی حرکت بگن. جهانشاه هم تو iranian.com به نهضت ما لبیک گفت و لینک داد.

تو دماسنج هم اومده صفحه ی اول (مرسی از علی که اینو دید).

الان فقط منتظر گوگل بات لعنتی هستم که بیاد وبسایت لامصب رو crawl بکنه تا صفحه ایندکس بشه. به محض اینکه crawl کنه شک ندارم که تنیجه ی خفنی میده و صفحه میاد اون بالا ها.

یک صفحه ی دیگه که همین کار رو کرده الان داره نتیجه ی خوبی میگیره ... حالا داریم سعی میکنیم که زورمون رو بریزیم رو هم و با کمک هم پروژه رو موفق کنیم ... خودمون با ایمیل در تماس هستیم و داریم کار هاش رو انجام میدیم. کماکان ولی به همون arabian gulf لینک بدید ، عجله نکنید و مأیوس هم نشید. با گوگل هم تماس گرفتم که چرا صفحه crawl نشده و گفتند که همه چیز اتوماتیک هست و فقط باید صبر کنی تا crawl بشه ... پس دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.

الان فقط باید منتظر تشریف فرمایی گوگلبات عزیز به وبسایت من باشیم. همه ی کارهایی که ممکنه تشریف فرمایی ایشون رو تسریع کنه هم دارم انجام میدم از جمله آپدیت کردن زیاد همه ی صفحه ها ... به زودی پس باید سر و کله اش پیدا بشه.

فقط میخوام باز از همه تشکر کنم ... واقعا حرکت خیلی اساسی ای هست و خیلی خوشبین هستم تا آخر هفته یا حتی زودتر نتیجه بده. همینطوریش هم نظر رسانه ها رو به قدرت و اتحاد همه ی شما جلب کرده ... تعداد لینک ها هنوز داره اضافه میشه ... هر کسی که این کار رو هنوز نکرده و با اصولش موافقه خواهش میکنم تنبلی رو بذاره کنار و لینک رو بده.

از صبح همینطور دارم دقیقه به دقیقه چک میکنم وضعیت در چه حاله و شونصد تا مطلب و مقاله خوندم که گوگلبات و پیج رنک و خلاصه هر چیزی مربوط به این موضوع میشه چجوری کار میکنه ...کمک های زیادی هم از خیلی ها گرفتم که بعدا سر فرصت تشکر ها رو میکنم. حالا من میرم چند ساعت بخوابم امیدوارم صبح که پاشدم سایت crawl شده باشه. فعلا شب و روزتون به خیر.

| | کامنت (16)

خلیج فارس 2

حرکت جمعی بمباران گوگلی داره خوب پیش میره. چند تا نکته:

- خیلی ها میگن صفحه ات رو عوض کن چون اینطوری واضح نیست و خیلی ها ممکنه واقعا فکر کنند اون پیغام خطا است و صفحه رو ببندند. در جواب باید بگم که تمام ظرافت قضیه به همینه وگرنه که چیز معمولی ای میشه. از طرف دیگه خیلی ها دومین های جدید ثبت کرده اند به نام خلیج عربی. شک ندارم که نیت خیره و همه میخوان کمک کنند ولی متاسفانه این کارها همه تاثیر منفی خواهد داشت. هر دومین و صفحه ی جدیدی که از عبارت arabian gulf توش استفاده شده باشه به رده بندی این صفحه و موفقیت این حرکت ضربه خواهد زد، حتی اگه هیچ جا بهشون لینک داده نشه.
ببینید، الان به نظر من هیچ مهم نیست که خود صفحه چطوریه و توش چیه. الان فقط مهم اینکه که ما ببینیم این کار عملی هست یا نه و سعی کنیم که عملی اش کنیم. پس بهتره از خودمون جلو نزنیم و کار خودمون رو هم سخت نکنیم. اول رنکینگ صفحه رو بالا ببریم و بعد از اون درباره ی محتواش میشه صحبت کرد، ولی تا اون موقع راه طولانی ای هست و فعلا باید همه و همه فقط روی یک صفحه تمرکز کنند تا حرکت موفقی باشه. در ضمن اسم صفحه رو عوض کردم که به رده بندی اش کمک کنه.

- چند نفر گفتند شما با ابن کار و با زیاد کردن عبارت arabian gulf تو اینترنت داری به این عبارت مرجعیت و رسمیت میبخشی. من قبل از اینکه این کار رو شروع کنم خیلی درباره ی این موضوع فکر کردم. ولی به این نتیجه رسیدم که کار درستیه. ببینید ما هیچ جا بیخودی از این واژه استفاده نمیکنیم و تمامی این واژه ها به صفحه ای لینک شده اند که به طور مشخص گفته همچین خلیجی با این اسم وجود نداشته و نداره. بنابراین با اینکه تعداد این عبارت رو تو اینترنت زیاد میکنیم، ولی هیچ رسمیت و مرجعیتی بهش نمیدیم چون همه ی اینها به اون صفحه لینک میدن. در واقع فقط تعداد استفاده ی اشتباه (از نظر عربها) این واژه رو اضافه کردیم و هزار ها لینک درست شده که میگه اسم این خلیج خلیج عربی نیست.

- مسوولین persiangulfonline.org بالاخره با من تماس گرفتند و گفتند که اونها هم خیلی سخت درگیر این قضیه هستند و حتی اون مقاله ی شرق در همین زمینه محصول تلاشهای اونها بوده. گفتند سرور وبسایتشون مشکل پیدا کرده و نتونستند آپدیت کنند ولی به زودی خواهند کرد. به هر حال، در همون صفحه ی arabian gulf بهشون لینک داده شده بود از اول و از زحماتشون تقدیر میشه. این رو هم باید قبول داشته باشند وقتی هیچ نشانه ای از زحماتشون تو وبسایت خودشون نیست هیچ راهی نیست که آدم بفهمه کاری انجام شده.

- صرف لینک دادن به این مطلب یا مطلب قبلی من هیچ کاری نمیکنه. بعضی ها رو دیدم که فقط تو لینکدونی مثلا به این مطالب لینک دادن. با اینکه دستشون درد نکنه و این چیزا ولی اگه میخواهند واقعا کمک کنند لطفا خودشون هم با arabian gulf به اون صفحه یه جایی لینک بدن. تعداد صفحه هایی که لینک میدن مهمه نه تعداد لینک ها در یک صفحه.

- چند روز طول خواهد کشید تا بتونیم بفهمیم چقدر موفق بودیم. مثلا cache گوگل همین الان هم مطالب جدید من توش نیست و مال چند روز پیشه، بنابراین هنوز وبلاگ من (و وبلاگ بیشتر شما) خزیده نشده بنابراین هنوز زوده که نتایج رو ببینیم، ولی باید کارمون رو فعلا تا مدتی ادامه بدیم. یه کاری که خیلی از شرکت های spammer میکنند برای بهتر شدن رنکینگشون، لینک دادن در کامنت های قدیمی وبلاگ ها است. کسی اونها رو نمیخونه ولی همین عمل رو میکنه. پس در کامنت های مطالب مختلف و حتی قدیمی هم میشه این کار رو کرد، البته هنوز خودم این کار رو شروع نمیکنم چون نمیخوام اوضاع از کنترل خارج بشه. فعلا ببینیم همینطوری چه نتیجه ای میگیریم.

| | کامنت (22)

بمب گوگلی

خوب. اونایی که از دیشب اومدن اینجا ایده ی اولیه - و با عجله ی - بمب گوگلی من رو خواندند.

گوگل بمب چیه؟
به زبود ساده: اگه تعداد زیادی لینک از صفحات مختلف به یک وبسایت خاص و با استفاده از یک عبارت خاص داده بشه، رده بندی اون سایت تو فهرست گوگل میاد بالا و اگه لینک ها به اندازه ی کافی زیاد باشه، حتی به رده ی اول میرسه. مثلا: اگر تعداد زیادی از ما وبلاگ دار ها با عبارت انگلیسی arabian gulf لینک بدیم به یک وبسایتی که درمورد خلیج فارس هست، هر کسی که تو گوگل عبارت arabian gulf رو جستجو کنه اولین نتیجه ای که میگیره اون صحفه ی مربوط به خلیج فارس خواهد بود. در گذشته وبلاگر ها از این برای اعتراض های مشابهی استفاده کردند. کاری هست که فقط با همبستگی میسر میشه و برای همین وسیله ی خیلی خوبیه برای ابراز همبستگی همه ی ما ایرانی ها در مورد این مساله و همچنین اعتراض به استفاده از اسم مسخره ی خلیج عربییکی از نمونه های استفاده ی قبلی از این بمب هنگام جنگ عراق و برای عبارت weapons of mass destruction بود. اگه میخواین بیشتر بودنید مقاله ی ویکی درباره ی بمب گوگلی رو بخوانید

ما چی کار کنیم؟متاسفانه وبسایت persiangulfonline.org که سالهاست حفاظت از اسم خلیج فارس رو بر عهده داره هنوز که هنوزه در باره ی این آخرین مساله ی نقشه ی نشنال جئوگرافیک هیچی ننوشته. به علاوه، الان صفحه ی اولش یک عکس از خیابان ولیعصر داره به علاوه ی یک مقاله ی نامربوط. واسه همین خیلی انتخاب خوبی برای ایده ی گوگل بمب کردن ما نیست به خصوص الان که ما میخواهیم یک دهن کجی اساسی به همه ی عربها و کسایی که برای arabian gulf جسجتجو میکنند کرده باشیم

با مسوولین سایت سعی کردم تماس بگیرم که صفحه شون رو عوض کنند ولی ایمیلم برگشت خورد و به نظر میرسه که فعلا سایت رو به امان خدا ول کرده اند. بنابراین تصمیم گرفتم arabian gulf رو درست کنم که کون سوزی بیشتری هم به وجود بیاده و در اون صفحه به persiangulfonline.org هم لینک دادم به امید روزی که صفحه شون رو درست کنند - چون به هر حال سازمانی هستند تشکیل شده مخصوص همین موضوع.

پس یه سر به اون صفحه که درست کردم بزنید. اگر موافق هستید، دفعه ی بعد که وبلاگتون رو آپدیت میکنید، به اون آدرس، یعنی:

http://legofish.com/arabian_gulf.htm

با استفاده از عبارت انگلیسی arabian gulf لینک بدید. یادتون باشه فقط با تعداد زیاد صفحات و وبلاگ های لینک دهنده (و نه تعداد زیاد لینک در یک صفحه ) هست که این کار عملی میشه، پس همه مون باید اینکار رو انجام بدیم. ولی در عوض تو دهنی بزرگی به همه ی کسایی که از این خلیج به اسم خلیج عربی نام میبرند خواهد بود.

پس بمباران رو شروع کنیم:

arabian gulf

تکمیل: خواهش میکنم فقط با استفاده از عبارت 'arabian gulf' به این صفحه لینک بدهید و گرنه اگه با عبارات دیگر بهش لینک داده بشه میتونه تاثیر معکوس داشته باشه. در ضمن یادتون نره توضیحات لازم رو به خواننده هاتون هم بدید که اونها هم این کار رو انجام بدهند.

جدید: دم همه گرم که انقدر این رو جدی گرفتند. یکی دو تا نکته ی مهم. اول اینکه همونطور که گفتم فقط و فقط از عبارت arabian gulf برای دادن لینک استفاده کنید. یعنی حتی از کارهایی مثل این صفحه رو لگو ماهی درست کرده و یا check out this page و یا This Gulf Doesn't Exist و به طور کلی هر چیز دیگری به جز arabian gulf برای لینک دادن به صفحه ی مربوط استفاده نکنید. میدونم خیلی آسون میشه آدم یادش بره و از چیزهای دیگه استفاده کنه. ولی مواظب باشید.

نکته ی دیگه اینکه اگر وبلاگتون تو فهرست گوگل وجود نداه اون رو خودتون با رفتن به اینجا اضافه کنید.

و نکته ی آخر اینکه صبور باشید و اگه همین امروز و فردا نتیجه نگرفتیم مأیوس نشوید. bot های گوگل به تناوب میان وبلاگ ها و وبسایت ها میخزند و چند روز طول میکشه که همه ی این صفحه ها خزیده بشوند و در الگوریتم گوگل تاثیر گذار باشند. در ضمن از تکرار کردن بیش از حد این کلمه با این لینک خودداری کنید چون ممکنه الگوریتم هوشمند باشه و تکرار بیش از حد رو تشخیص بده و حساب نکنه. کلا با این استقبالی که شده ولی من خیلی خوشبین هستم که این حرکت موفق باشه. از همه ی کسایی که به این مطلب لینک دادند هم تشکر میکنم.

جدیدتر: مطلب خوب علی در همین مورد که خیلی بیشتر از من سرش میشه. در مورد domain راست میگه ولی بعدا اون رو فکر کنم بشه با یک redirect ترتیبش رو داد. فعلا بهتره ببینیم این کار میکنه یا نه. یه درخواست هم از هودر و بقیه ی وبلاگ های پرخواننده دارم که اونها هم یه جای وبلاگشون این عبارت arabian gulf رو لطفا بگذارند. میدونم ممکنه خیلی دلشون نخواد ولی ظاهرا در رده بندی گوگل "ارزش لینکی" هر سایت هم مهمه و مثلا یک لینک از وبسایت هودر یا ابطحی یا بهنود یا گویا میتونه به اندازه ی ده ها لینک از وبلاگ من تاثیر گذار باشه.

جدیدتر تر: مرسی از لطف همه ی شما ولی ایده ی اصلی این مال من نبوده و لطفا آفرین و این چیز ها نگین. یه بنده خدایی تو یکی از نظرهای تکمیلی صبحانه (که همه اش به طور ناشناس است) چند روز پیش ایده ی کلی بمباران گوگلی رو نوشته بود (الان لابد بیچاره داره جز میزنه از اینکه همه به من آفرین میگن!!). من هم خوشم اومد از ایده اش ولی هر چی صبر کردم دیدم هیچکی انجامش نداد و تصمیم گرفتم به این شکل عملی اش کنم. در هر حال اصلا مهم نیست که ایده ی کی بوده مهم اینه که همه دست به دست هم بدیم و این کار رو عملی کنیم.

نکات اضافه در همین مورد رو تو مطلب جدیدم بخونید. در ضمن اگه تو کامنت های وبلاگهای معروف انگلیسی هم این لینک رو بزاریم خوبه ... یا حتی تو متافیلتر اگه کسی بتونه محشره ... ولی زیاد هم شلوغش نکنید تا از دستمون شاکی نشن ... فقط لینک رو میتونید بدون توضیح اضافه پست کنید و اگر هم صاحب سایت اون رو پاک کرد عصبانی نشید.یادتون نره کل این حرکت برای نشون دادن تصویر خوب و متمدن ایرانی هاست ... اعتراض گسترده در کمال آرامش.

تکمیل: ملت ... نمیدونم دیگه چطوری بگم این رو. بمب گوگلی فقط و فقط و فقط و فقط زمانی کار میکنه که همه به یک صفحه لینک بدیم. حالا هر چقدر شما صفحات دیگر درست کنید در واقع دارید تضمین میکنید که هیچکدام از ما موفق نخواهند بود. پس جان مادرتون اگه میخواهید که این کار بکنه از درست کردن صفحات مشابه و بمب های دیگه خودداری کنید، اگر هم که عمدا میخواهید کار همه رو خراب کنید که اون موضوع دیگری است.

آخرین خبر ها در مورد بمب رو اینجا بخونید. و همچنین اینجا.

جدید: خوب موفق شدیم! فعلا داره کار میکنه. اطلاعات بیشتر اینجا

| | کامنت (172)

خلیج فارس

سر این قضیه ی خلیج فارس و اینکه نقشه ی نشنال جئوگرافیک تو پرانتز خلیج عربی هم نوشته به نظر من تا حالا نسبتا قوی عمل کردیم. یه حرکت عمومی بزرگ بین کاربران اینترنت ایرانی شروع شد و سر و صدای زیادی هم کرده تا حالا. الان هم که ایران رسما از ورود خبرنگاران و فروش نشریات نشنال جئوگرافیک در ایران تا زمان درست کردن این موضوع جلوگیری کرده.

همه این ها خیلی خوبه، ولی یک کار خیلی خیلی مهم دیگه به نظر من بمب گوگلی است که باید بشه. یک نفر تو نظرخواهی صبحانه اینو اول نوشته بود ولی تا حالا پشتیبانی رسمی از این ایده رو جایی ندیدم.

اطلاعات بیشتر بمب گوگلی به زودی همینجا.

| | کامنت (15)

قدیمی ولی واقعی


این عکس ها مال کنسرت/مهمانی دو هفته پیش جسی کوک در تورنتو هستش.

ادامه مطلب را بخوانید | | کامنت (1)

استخر

آخه استخر تو ساختمونته. آپارتمانت هم چهار طبقه بالاتره. دیگه لامصب اون پایین دوش گرفتن و کون برهنه شدنت چیه؟

| | کامنت (1)

Afroman

بازی ایران و لائوس رو دیدم. دو تا نکته نظرم رو جلب کرد. اول بازیکن جدید تیم ملی بود، شجاعی، که آخرهای بازی اومد تو و چند تا حرکت خوب هم داشت و به نظر بازیکن خوبی میرسید، شاید بالاخره یه چپ پای درست و حسابی تو تیم ملی ببینیم. ولی گذشته از اون با افرو اش خیلی حال کردم ... قیافه اش ردیف بود.

نکته دوم فیلمبرداری بازی بود که خیلی محسوس از بازی های قبلی بهتر شده بود. صد در صد دلیلش هم برمیگرده به بازی با آلمان و مطمعن هستم از فیلمبرداری و کارگردانی ZDF خیلی چیز یاد گرفتیم. برای اولین بار بود که احساس میشد از همه ی دوربین های ورزشگاه داره استفاده میشه و خوب هم استفاده میشه.
دوربین آفسایدگیر کارش عالی بود، همچنین چند تا دوربین فقط از رو زمین توپ رو به صورت کلوزآپ دنبال میکردند و چند بار از این برای نشون دادن دریبل های کریمی یا کارهای تکنیکی تو اسلو موشن ها استفاده شد که به نظر من خیلی خوب بود.

چین هم که حذف شد خوشبختانه و ما تو seeding یه پله اومدیم بالا و معنی اش اینه که دیگه با عربستان نمی افتیم، فقط یکی تیم قوی (کره یا ژاپن) تو گروهمون خواهد بود.

علی دایی هم 4 تاشو زد و 103 گله شد.

| | کامنت (2)

خارقالعاده

امشب incredibles رو دیدیم. دیگه غیر ممکنه اصلا کارهای pixar بد باشه به نظرم. اون انیمیشن کوتاه اولش هم شاهکار بود. آخرش هم تو اسمها دو سه تا اسم ایرونی دیدم، خیلی دوست دارم ببینم کی هستند اینا. دمشون گرم به هر حال.

| | کامنت (2)

پسرم

یکی از بامزه ترین قسمت های فیلم مارمولک اونجا بود که رضا مارمولک پسر صاحب مسجد رو در حال لاس زدن با یه دختر میبینه. پسره که کلی ترسیده و شرمنده شده بند میکنه به رضا که آقا ببخشید و این حرفها، رضا هم هی بهش میگه مهم نیست پسرم، ولی ول کن نیست طرف و میگه حالا خدا میدونه شما راجع به من چی فکر میکنید.

بعد با همون لحن آخوندی، رضا برمیگرده میگه، پسرم، اصلا من راجع به شما فکر نمیکنم.

حالا شده حکایت ما.

| | کامنت (3)

بدبیاری

نمیتونم بفهمم چطور ممکنه کسی از فلامنکو خوشش نیاد. حتی اگه عاشقش هم نباشید و مدام گوش نکیند (مثل خودم) اصلا به نظر من غیر ممکنه که وقتی میشنویدش لذت نبرید. دیشب با چند تا از دوستا رفتیم کنسرت جسی کوک. در واقع Launch Party سی دی جدیدش بود تو کلاب ریوایول. مثل همیشه خوب بود. شلوغ هم بود حسابی، ولی میانگین سنی بالا بود. واسه همین شاکی شدم یه خورده. جوان ها که اینجا 90 درصدشون شاید نمیشناسند اصلا جسی کوک رو. با اینکه کانادایی هم هست تازه خودش. به هر حال. هر کی نیومد بدجوری از دست داد.

* * *

یه دوستی دارم که اتفاقای بامزه خیلی براش میافته. خوب هم تعریف میکنه و داستانهای خوبی همیشه داره. یکی از داستانهای اخیرش دیگه آخرش بود و نمیشه ننویسم اصلا. دوستمون کلاسش تموم شده بوده، شب هم بوده، جیش هم داشته نافرم.
بعد چون دوستمونه و کارهای معمولی نمیکنه به جای اینکه مثلا بره دستشویی یه رستوران یا استار باکس یا چیزی، یه کوچه ی تاریک پیدا کرده، پشت یه رستوران ظاهرا. بعد یک سطح بالا آمده (deck) بوده و زیرش هم سطل آشغال خیلی بزرگ (bin). خلاصه ... دوستمون هم setting رو مناسب میبینه و تصمیم میگیره همونجا رفع حاجت کنه. شروع میکنه ولی ناگهان از توی همون bin یک صدایی میشنوه که یکی داره داد میزنه what the f#@#$ mother f#@ که ترجمه اش میشه یه چیزایی تو مایه های "ای مادر فلان، فلان فلان شده چه غلطی داره میکنی؟"

خلاصه دوستمون هم دو تا و نصفی پا داشت چند تا دیگه هم قرض میکنه و میگه بی خیال رفع حاجت، جون مهم تره و د فرار دیگه. ظاهرا اون موجود داخل سطل آشغال یک گدای بی خانمان (hobo) بوده و اون تو دنبال غذایی چیزی میگشته. که البته غذا که گیرش نیومده که هیچ، تازه ... ایشون رو به عنوان بدبیار ترین آدم دنیا نامزد میکنم من.

| | کامنت (2)

تغییرات

یک سری تغییرات مثبت تو وبلاگ به وجود آوردم. اول از همه لینکدونی هست که بالاخره راهش انداختم. دم هر کسی که این رو نوشته هم خیلی گرم و بدون این نمیتونستم راهش بندازم. البته یه سری کارهای اضافه باید انجام میدادم که بتونم عنوان ها رو تو وبلاگ فارسی فارسی بنویسم و تو انگلیسی انگلیسی، بدون اینکه یه وبلاگ جدید درست کنم. راستش حوصله ی توضیح دادن ندارم ولی اگه کسی میخواد بدونه ایمیل کنه یا کامنت بذاره برام.

آرشیو فتوبلاگ رو هم مدتیه که درست کردم و مثلا اگه عکس های ماه قبل رو بخواهید ببینید اینطوری میشه دید. مممم، دیگه چی؟ روی گرامافون اگه کلیک کنید لیست تمام آهنگ هایی که تا حالا گذاشتم رو هم میتونید ببینید که البته باید بعدا درست ترش کنم و بر حسب نوع موسیقی دسته بندی اش کنم.

در ضمن هر وقت لینک جدید به لینکدونی اضافه شه وبلاگ پینگ میشه و واسه همین احتمالا وبلاگ من زمان بیشتری رو در صدر بلاگ رول شما خواهد گذراند، اگر بهم لینک داده باشید البته.

این اسپمر های کامنتی هم اعصابم رو خورد میکنند. تا بیام کامنت همه ی پست های قدیمی رو ببندم طول میکشه ... خداییش جای بهتر از کامنت دونی مردم پیدا نکردند اسپم کنند؟ کی میخونه اونا رو آخه؟

| | کامنت (2)

کاریکاتور

هر کی هست ظاهرا یه نفر تو بی بی سی از اون کاریکاتور ابطحی ام خیلی خوشش اومده، دیگه هر مطلبی راجع به ابطحی دارند اون کاریکاتور هم سر جهازی اش است! حیف که به ما چیزی ازش نمیرسه!!!

|

نبض

آلبوم جدید گروه نبض بیرون اومده و همه ی آهنگها از طریق سایتشون قابل دریافت هستند. راستشو بخواهید اصلا ازشون خوشم نمیاد. موسیقی شون بد نیست و حد اقل کپی دست سوم از کارهای دیگه نیست.آدم های خوب و باحالی هم به نظر میان (از مصاحبه ی قدیمی شون با بی بی سی). ولی به جرأت میتونم بگم بد ترین خواننده (vocalist) ای هست که تا حالا تو عمرم شنیدم و باورم نمیشه خودشون این مساله رو نفهمیدن و اصرار دارن خودشون بخونند. نه تنها هیچ احساس یا درکی از تو نت و کلید خوندن ندارند، بلکه صداشون به طرز زجرآوری بد هست و من که شخصا با شنیدن صداشون خود دیپرشن و بدبختی و همه ی چیز های بد دنیا رو به چشم میبینم!!!! چی میشه یه vocalist درست و حساب پیدا کنید آخه؟

| | کامنت (1)

بوش آمد - زاید رفت

بین دریای خبر های مربوط به انتخابات آمریکا این خبر طبیعی بود که گم بشه: شیخ زاید، شیخ امارات و حاکم ابوظبی مرد. راستش رو بخوایند خیلی بیشتر تحت تاثیر این خبر قرار گرفتم تا خبر انتخاب جرج بوش (که از اول تقریبا معلوم بود).

امارات پیشرفت خودش رو تا حدود زیادی مدیون شیخ زاید هست. اطلاعات کامل و جامعی متاسفانه درباره اش ندارم، با اینکه مدت ها امارات زندگی میکردم. ولی چیزی که میدونم اینه که واقعا همه ی اماراتی ها، تک تکشون، شیخ زاید رو از صمیم قلب دوست داشتند و واقعا شاید هیچ رهبری نباشه که مردمش انقدر بی چون و چرا دوستش داشته باشند. چرا که نه؟ همه شون رو پولدار و پادشاه کرده بود و مملکتشون رو هم آباد و مدرن و زیبا. فکر کنم خیلی روشنفکر تر از شیوخ عرب دیگه بود و همین هم موجب پیشرفت کشورش شد از عکس های سیاه و سفید دوران جوانی اش خیلی خوشم میاد. عین صحنه هایی از لورنس عربستان هست رسما. قیافه ی خودش هم خیلی شبیه شان کانری و خیلی کاریزماتیکه. خدا بیامرزتش و امیدوارم که بعد از فوتش اتفاق بدی تو امارات نیافته.

(روزنامه ی الاتحاد عکس های خوبی از شیخ زاید گذاشته(
فکرش رو بکنید. زمانی که شروع کرد، امارات این بود. و الان این است.)

تکمیل: ابطحی هم یه مطلب باحال نوشته درباره ی شیخ زاید. خیلی کار این ابطحی که درباره ی سران مملکتی مینویسه عالیه. کاملا یک قیافه ی انسانی از کسانی که آدم تصور نمیکنه مثل خودمون باشن به آدم میده.

| | کامنت (2)